четвер, 04 квітня 2019 16:55

Вибух авто розвідника: підривник помер у лікарні

Вибух авто розвідника: підривник помер у лікарні
Підозрюваний у підриві автомобіля українського розвідника помер в лікарні в Києві. Фото - Обозреватель

Підозрюваний у підриві автомобіля українського розвідника помер у лікарні в Києві. Про це повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.

"Невстановленою особою скоєно замах на вчинення терористичного акту відносно співробітника спецслужби України. Його авто замінували. Під час закладення вибухівки, вибуховий пристрій спрацював і підривник дістав численні тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Від них помер у лікарні, не прийшовши до тями", - написав Лисенко в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух авто українського розвідника: з'явилися дані про підривника

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснює ГУ НП у місті Києві, процесуальне керівництво генпрокурор доручив військовим прокурорам Головної військової прокуратури ГПУ.

Автомобіль Chevrolet Evanda, який вибухнув на вул. Вільямсав Києві, належить офіцеру українських спецслужб. Він бере активну участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі. Диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався передчасно. Український офіцер не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Вибух авто розвідника: підривник помер у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі