вівторок, 04 червня 2013 13:36

У сумнозвісному симеїзському дитячому санаторію знову впав балкон

У сумнозвісному симеїзському дитячому санаторію знову впав балкон
Фото: www.kryminfo.net

В аварійному корпусі симеїзького санаторію "Юність", де 30 травня розбилася 10-річна дівчинка зі Львова, знову відкололася частина балкона. Про це йдеться в сюжеті програми "Факти" на телеканалі ICTV.

Відзначається, що в санаторій прибула нова група дітей, однак розселяють їх в сусідніх здравницях. Корпус-вбивцю закрили і опечатали правоохоронці.

За словами в.о. головного лікаря санаторію "Юність" Галини Карташової, вся медична робота і виховний процес тривають за старим режимом.

Як розповіли вбиті горем батьки загиблої Діани Сідельник, чиновники МОЗ вибачилися перед ними тільки на четвертий день після трагедії. Вони не розуміють, чому дітей перевели у аварійний корпус і навіть не попередили, що на балкон виходити не можна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія в кримському санаторії: кров загиблої дівчинки змивали інші діти

"Їх на четвертий день перевели ось у цей жахливий корпус, де є цей балкон. Не було ніякого попередження, що не можна виходити взагалі. А у кого дізнатися?" - кажуть батьки Діани.

У МОЗ кажуть, що закрити санаторій-вбивцю не можна, оскільки порушиться лікувальний цикл алергетиків, астматиків і хворих на туберкульоз.

Раніше повідомлялося, що сім'я загиблої дівчинки заплатила за путівку у санаторій "Юність" 1250 гривень.

Нагадаємо, нещасний випадок у санаторії "Юність" у Симеїзі стався ввечері 30 травня. У спальному корпусі 1906 будівлі раптово звалився балкон, на якому знаходили троє дітей-львів'ян. В результаті падіння дві дівчинки 10 і 11 років потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. Одна з них знаходиться в хірургічному відділенні Лівадійської лікарні у задовільному стані. Інша від отриманих травм померла.

Зараз ви читаєте новину «У сумнозвісному симеїзському дитячому санаторію знову впав балкон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі