неділя, 11 червня 2023 10:54

Спецтема: Війна Росії проти України

У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ

У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ
Міноборони України буде інформувати про просування українських сил на фронті лише після їх закріплення на позиціях, заявила заступниця міністра Ганна Маляр. Фото: Суспільне

Міноборони України буде інформувати про просування українських сил на фронті лише після їх закріплення на позиціях.

У відомстві також закликали українців пережити інформаційні атаки ворога. Про це написала заступниця міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили колону російської техніки на Запоріжжі: вогняне відео

"Що для нас зараз найголовніше? Перемога. Поки наші бійці воюють, дайте собі відповідь на таке питання: Чи готовий я заради допомоги нашим військам дізнатись про звільнення того чи іншого населеного пункту не в момент фізичного заходу туди наших, а після їхнього там закріплення?", – написала Маляр.

Вона також закликала громадян заради перемоги пережити інформаційні атаки ворога з різними провокаційними вкидами і не чекати, що ЗСУ будуть виправдовуватись на кожне відео і пост.

Українська армія домоглася тактичних успіхів у Запорізькій області, де здійснюється початковий етап українського контрнаступу.

Геолоковані кадри, опубліковані 10 червня, додатково вказують на те, що українські сили в західній частині Запорізької області домоглися локальних успіхів під час контратак на південний захід і південний схід від Оріхова. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, 10 червня українські сили вели контрнаступальні операції як мінімум на чотирьох ділянках фронту.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони пояснили, як саме інформуватимуть про просування ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі