неділя, 11 червня 2023 09:46

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили колону російської техніки на Запоріжжі: вогняне відео

ЗСУ знищили колону російської техніки на Запоріжжі: вогняне відео
ЗСУ знищили колону російської техніки на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, ЗСУ знищили колону російської техніки на тимчасово окупованій частині Запорізької області. Відео опинилося у розпорядженні "Української правди", запис виданню надало джерело в розвідці.

Трагічні для російських загарбників події розгортаються в селищі Заповітне Кам'янсько-Дніпровського району. Під "рознос" потрапила колона військової техніки російської 83-ої бригади "ВДВшників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові далі НИЩАТЬ ворога: втрати перевалили за 215 тисяч

В результаті обстрілу окупанти втратили три артилерійські системи, два паливозаправники та вісім одиниць різноманітної техніки.

"Серед них – вантажівка з боєкомплектом, яка наостанок влаштувала справжній салют. Звільнення наших територій триває", – додають розвідники.

Українська армія домоглася тактичних успіхів у Запорізькій області, де здійснюється початковий етап українського контрнаступу.

Геолоковані кадри, опубліковані 10 червня, додатково вказують на те, що українські сили в західній частині Запорізької області домоглися локальних успіхів під час контратак на південний захід і південний схід від Оріхова. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За даними аналітиків, 10 червня українські сили вели контрнаступальні операції як мінімум на чотирьох ділянках фронту.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили колону російської техніки на Запоріжжі: вогняне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі