неділя, 05 лютого 2012 13:46

У лондонському аеропорту Хітроу скасували 400 рейсів через сніг
11

Фото: dailymail.co.uk

Більше третини з 1200 авіарейсів з лондонського аеропорту "Хітроу" скасовано в неділю через сильний снігопад, повідомила компанія-оператор аеропорту ВАА. У числі скасованих - рейси в Москву і Санкт-Петербург, а також в багато європейських і північноамериканських міст.

Згідно метеопрогнозу, очікується випадання до 10 см снігу в центральній, східній та південній Англії. Британська метеослужба рекомендує водіям рухатися з невеликою швидкістю через ожеледицю на дорогах, передає "Інтерфакс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морози вбили 131-го українця

В останні дні Британія, як і інші європейські країни, страждає від сильних холодів.

Багато європейців, що живуть у невеликих селах, опинилися відрізані від зовнішнього світу через мороз і рясних снігопадів, які заблокували автомобільні і залізні дороги.

Понад 80 людей загинули за останні дні через сильне похолодання в ряді країн Західної та Центральної Європи. Зокрема, в одній тільки Польщі після того, як стовпчик термометра місцями опустився нижче мінус 32 градусів за Цельсієм, число загиблих від холоду досягло 29, повідомляє місцева поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна лідирує за кількістю жертв морозу серед європейських країн

У Румунії від рекордних морозів загинули 22 людини, заявило румунське міністерство охорони здоров'я. За повідомленнями місцевих ЗМІ, жертвами холодів в Болгарії стали не менше 10 людей. У Сербії загинули сім чоловік, а в Чехії - п'ять В Італії зафіксовано три жертви, а в Австрії, Греції та Словаччині загинули по дві людини.

Зараз ви читаєте новину «У лондонському аеропорту Хітроу скасували 400 рейсів через сніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі