вівторок, 13 жовтня 2020 13:01

У Києві 13-річна школярка не повернулася від репетитора

У Києві 13-річна школярка не повернулася від репетитора
У Києві розшукують 13-річну Ніколь Красну, яка 12 жовтня пішла до репетитора й не повернулася. Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві розшукують 13-річну Ніколь Красну, ученицю 8-го класу ліцею. Школярка 12 жовтня, близько 17:00, пішла з дому на вулиці Левка Ревуцького до репетитора й не повернулася, за словами матері.

Дівчинка мала при собі мобільний телефон, який зараз вимкнений, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 160-165 см, худої статури, волосся світло-русяве, довге, очі сірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загубив гроші й боявся йти додому: 12-річний хлопець провів ніч у лісосмузі

Була одягнена: чорна куртка, кофта сірого кольору, чорні штани, чорні кросівки. Мала при собі чорний пакет із зошитами з англійської мови. На дівчинці був срібний ланцюжок з кулоном у вигляді половинки серця.

Усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження дівчинки, просять повідомити у поліцію за номерами: (063) 064 08 44 або 102.

У Києві розшукали 10-річну Дарину Чорну, яка залишила рідним записку та пішла з дому. Дівчинку шукали поліцейські, близько сотні військовослужбовців і 5 пошукових собак. З'ясувалося, що ніч вона провела у жінки, яка працює двірником, а вранці патрулі помітили її на вулиці Якуба Коласа. Втікачка пішла на роботу разом зі своєю новою знайомою.

Зараз ви читаєте новину «У Києві 13-річна школярка не повернулася від репетитора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі