неділя, 20 вересня 2020 13:58

У Києві всю ніч шукали 10-річну школярку
3

У Києві всю ніч шукали  10-річну Дарину Чорну, яка зникла напередодні
Фото: t.me/KyivOperativ
У Києві всю ніч шукали  10-річну Дарину Чорну, яка зникла напередодні
У Києві всю ніч шукали  10-річну Дарину Чорну, яка зникла напередодні

20 вересня у Києві розшукали 10-річну Дарину Чорну. Напередодні близько 16.00 школярка залишила рідним записку та пішла з дому.

Дівчину шукали поліцейські, близько сотні військовослужбовців і 5 пошукових собак, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна школярка пішла навідати бабу і зникла

"В ході проведення оперативно-розшукових заходів ми опитали друзів дівчинки та перевірили всі адреси, де вона могла перебувати. Пошуки тривали цілу ніч. Фото зниклої дитини передали всім патрулям столиці. Зрештою патрульні спільно з ювенальними поліцейськими помітили дівчинку на вулиці Якуба Колоса. З дівчинкою все добре, її передали батькам. З'ясувалося, що ніч вона провела у жінки, яка працює двірником, а вранці патрулі помітили її на вулиці. Втікачка пішла на роботу разом зі своєю новою знайомою", - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.

Інспектори сектору ювенальної превенції провели з батьками профілактичну бесіду та склали адміністративний протокол. В подальшому з дівчинкою будуть працювати психологи.

У Харківській області розшукали 12-річного Максима Левченка із села Станичне Нововодолазького району. Пошуки хлопця тривали понад добу. Він розповів, що пішов до магазину і по дорозі загубив гроші. Додому повертатися не хотів, бо боявся, що його сваритимуть. Увесь день неповнолітній блукав селом, а потім почав ховатись у лісосмузі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві всю ніч шукали 10-річну школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі