середа, 06 липня 2022 18:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни із втратами відійшли від східних сіл

Росіяни із втратами відійшли від східних сіл
ЗСУ нанесли ворогу втрат. Фото: Генштаб

Збройні сили України відбили наступ російських окупантів на напрямку Довгеньке (село на Харківщині) – Мазанівка (село на Донеччині).

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Росіяни отримали відсіч наших воїнів та з втратами відійшли.

На Слов'янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення і створити умови для наступу на напрямку Ізюм – Слов'янськ.

Обстріляв із ствольної артилерії і реактивних систем залпового вогню райони Дібрівного, Краснопілля, Гусарівки, Барвінкового, Карнаухівки і Великої Комишувахи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжий "вантаж 200": ЗСУ ліквідували "еліту" армії Росії

Також українські воїни зупинили наступи ворога на напрямках Миронівка – Луганське і Гольмівський – Новолуганське на Донеччині, змусили окупантів відійти.

На Бахмутському напрямку противник намагається покращити тактичне положення і встановити повний контроль над дорогою Бахмут – Лисичанськ. З артилерії обстріляв райони Спірного, Виїмки і Веселого.

На Краматорському – ворог намагається захопити села Верхньокам'янське і Григорівку. Застосовує комплекси радіоелектронної боротьби.

Обстріляв із ствольної та реактивної артилерії райони Слов'янська і Верхньокам'янського. Завдав авіаударів поблизу Тетянівки і Сидорового.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському і Запорізькому – окупанти хочуть скувати наші війська, обстрілювали позиції українських підрозділів із танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Завдали авіаудару неподалік Мар'їнки.

Російська армія хоче атакувати Харків і захопити Слов'янськ. Україна зробить усе можливе, щоб зупинити окупантів, сказав президент Володимир Зеленський.

Масованих обстрілів зазнає ледь не кожне прифронтове місто, повідомив голова Донецької обласної адміністрації Павло Кириленко.

Вчора українські захисники зупинили штурм російських окупантів у районі Краснопілля на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни із втратами відійшли від східних сіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі