неділя, 28 серпня 2016 14:07

Російські бойовики просять милостиню на лікування

Російські бойовики просять милостиню на лікування

Бойовики незаконного збройного формування "ДНР" стали непотрібними командуванню, і просять милостиню на лікування.

Про це повідомляє агенція "Кримські новини".

Терористи так званої "ДНР" записали відео, в якому кажуть, що не мають засобів до існування, і попросили грошей на лікування.

Терорист на прізвисько Бульба заявив, що воював проти української армії під Дебальцеве, в результаті отримав поранення і став непотрібним своїм керівникам. Він власноруч спалив будинок міськради Торецка (раніше Дзержинськ - Gazeta.ua), назвавши це "помстою за Одесу".

"Після Дебальцеве виявився не потрібен. Не потрібен тому, що немає здоров'я. Але мені дуже хочеться повернутися назад. Повернутися до своїм бойовим товаришам, щоб продовжувати битися з київської хунтою. Хлопці, слов'яни, брати, хто скільки може, допоможіть фінансово. Лікування дороге, - просить бойовик у відеозверненні" , - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі основні версії смерті російського журналіста Щетиніна

Бойовик з кличкою Рись підтвердив слова товариша і той факт, що командування терористів не потрібні поранені найманці.

Фінанси бойовики просять перераховувати на рахунок в Ощадбанку Росії. Нагадаємо, що допомога незаконним збройним формуванням може класифікуватися як "фінансування тероризму".

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО в результаті бойових дій 1 бойовик загинув, ще 4 отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Російські бойовики просять милостиню на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі