пʼятниця, 12 серпня 2016 10:57

Річну стипендію учениці профліцею привласнили педагоги

Річну стипендію учениці профліцею привласнили педагоги

Стипендію учениці Бaрського професійного будівельного ліцею забирали працівники навчального закладу. Протягом навчального року дитина не отримувала належні кошти, повідомляє прес-служба Прокуратури Вінницької області.

"Жмеринська місцева прокуратура вивчила стан додержання бюджетного законодавства навчальними закладами Барського району. Встановили, що протягом вересня 2013 – червня 2014 року посадові особи Державного навчального закладу "Барський професійний будівельний ліцей" зловживали своїм службовим становищем і привласнили гроші, які були нараховані в якості стипендії одній із студенток", - йдеться у повідомленні відомства.

Винним загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер відмиває гроші через будівельну фірму

Нагадаємо, у вінничанина Сергія Вітковського відібрали земельну ділянку. Скандал розгорівся в одному із вінницьких дворів. Поки чоловік воює на Сході, на місці його сараю сусіди зводять гараж.

Зараз ви читаєте новину «Річну стипендію учениці профліцею привласнили педагоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі