четвер, 10 лютого 2022 22:03

П'яний Ярославський та підставний "винуватець": спливли нові подробиці ДТП

П'яний Ярославський та підставний "винуватець": спливли нові подробиці ДТП
Водій, який збив пішохода, залишив місце аварії. Ніхто з учасників аварії не намагався допомогти жертві. Винуватцеві загрожує до восьми років ув'язнення. Фото: "Суспільне Харків"

Жертву ДТП за участю кортежу бізнесмена Олександра Ярославського переїхали двічі.

Обидві машини - з кортежу, пише "Українська правда" із посиланням на анонімні джерела в правоохоронних органах.

"Наш співрозмовник повідомив, що за попередніми даними, на загиблого наїхали двічі: і перша, і друга машина з кортежу", - пише видання.

За словами іншого співрозмовника, відеокамери на трасі Київ – Харків - Довжанський зафіксували проїзд двох авто Mercedes Benz 63 AMG із подібними номерами - АХ0018ХО та АХ0018МС - до та після ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спав удома" - Ярославський прокоментував смертельну ДТП

Співрозмовник стверджує, що Ярославський був на місці події. Чи перебував він за кермом - покажуть призначені правоохоронцями експертизи.

Два інші джерела УП зазначили, що чоловік, який здався поліції, насправді в час скоєння ДТП був зовсім в іншому місці.

Один зі співрозмовників видання розповів, що ввечері 9 лютого спілкувався з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП, і той був нетверезий.

Аварія сталася 9 лютого близько 22:55 на Харківщині, в районі 534 км автодороги Київ - Харків - Довжанський. ЗМІ повідомило, що на місці ДТП виявили автомобільні номери з кортежу Олександра Ярославського.

10 лютого Ярославський разом із тестем вилетів з України до Великої Британії.

У поліції заявили, що викликають бізнесмена на допит як можливого свідка аварії. У компанії Ярославського стверджують, що за кермом перебував водій, який працює в одній з допоміжних служб компанії.

На ранок після ДТП водій зізнався, що нібито був за кермом автомобіля, який на смерть збив пішохода. Думав, що "було зіткнення з твариною". Чоловікові вручили підозру.

Зараз ви читаєте новину «П'яний Ярославський та підставний "винуватець": спливли нові подробиці ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі