понеділок, 29 жовтня 2012 11:29

Проголосував і згорів живцем. Пенсіонер загинув у пожежі на Рівненщині

Проголосував і згорів живцем. Пенсіонер загинув у пожежі на Рівненщині
Обгоріле тіло на згарищі виявили пожежники сьогодні. Фото: timeszp.com

Загинув на пожежі посеред ночі 61-річний Петро Хвеськович з села Хорів Острозького району Рівненської області. Обгоріле тіло на згарищі виявили пожежники сьогодні близько 3 години ранку – їх викликали перелякані сусіди.

Люди бачили густий дим, що йшов з льоху Хвеськовича. У цьому льосі пенсіонер жив останні 9 років.

"Загоряння трапилося у ніч проти понеділка, а чоловік жив один – ні жінки, ні дітей. Одразу попередити про небезпеку нікому було", - каже Віктор Козак, помічник начальника МНС області. – "Хтось з односельчан викликав підрозділ рятувальників з райцентру. За допомогою водяного ствола пожежу швидко загасили, там згоріли матрац та особисті речі. А сам господар уже був мертвий – імовірно, спершу вчадів. Труп обгорів. Що стало причиною пожежі поки невідомо".

Петро Хвеськович жив у льосі на своєму подвір'ї, бо його власна хата згоріла 2003-го року. Чоловік любив випити.

"Відбудовувати згарище не бажав – хоча люди неодноразово пропонували йому допомогу. Казав, що йому і так добре. А свій льох Петро називав бункером", - розповідає сільський голова Юрій Гулько. – "Непоганий був чоловік, але пенсію витрачав на спиртне. Ніде не працював, хоча в Хорові самотніх жінок багато і можна було би підробити на городі".

Востаннє односельці бачили Петра Хвеськовича живим на виборах. Кажуть, чоловік прийшов на дільницю уже напідпитку. Пенсіонер проголосував, а потім вернувся до свого погребу.

Зараз ви читаєте новину «Проголосував і згорів живцем. Пенсіонер загинув у пожежі на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі