субота, 21 січня 2023 12:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Продовження буде" ‒ Резніков поговорив із німецьким колегою про танки Leopard

"Продовження буде" ‒ Резніков поговорив із німецьким колегою про танки Leopard
Міністр оборони України Олексій Резніков провів переговори із німецьким колегою Борисом Пісторіусом. Фото: twitter.com/oleksiireznikov

Діалог з Німеччиною щодо постачання Україні озброєння продовжуватиметься.

Йдеться, в тому числі, про надання українським військовим танків Leopard 2. про це у Twitter написав міністр оборони України Олексій Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була чудова зустріч": фото з кулуарів восьмого "Рамштайну"

Він зазначив, що провів відверту розмову зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом.

"Привітав Бориса Пісторіуса з призначенням на нову посаду. Ми відверто поговорили про Leopards 2. Продовження буде", ‒ наголосив Резніков.

Він також подякував уряду та народу Німеччини за їхню військову допомогу Україні та гостинність під час форуму "Рамштайн".

Загалом Україна задоволена результатами засідання контактної групи з оборони у форматі "Рамштайн" у Німеччині. Окрім пакетів військової допомоги, про які вже відомо, "деякі були озвучені за зачиненими дверима". Про це в інтерв'ю Голосу Америки сказав міністр оборони України Олексій Резніков.

У Чехії заперечили інформацію ЗМІ про нібито готовність цієї країни передати Україні танки Leopard 2.

Зараз ви читаєте новину «"Продовження буде" ‒ Резніков поговорив із німецьким колегою про танки Leopard». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі