субота, 21 січня 2023 08:35

Спецтема: Війна Росії проти України

"Деякі пакети озвучили за зачиненими дверима" ‒ Резніков про підсумки "Рамштайну"

"Деякі пакети озвучили за зачиненими дверима" ‒ Резніков про підсумки "Рамштайну"
Міністр оборони України Олексій Резніков розповів про підсумки зустрічі у форматі "Рамштайн". Фото:  t.me/ministry_of_defense_ua

Загалом Україна задоволена результатами засідання контактної групи з оборони у форматі "Рамштайн" у Німеччині.

Окрім пакетів військової допомоги, про які вже відомо, "деякі були озвучені за зачиненими дверима". Про це в інтерв'ю Голосу Америки сказав міністр оборони України Олексій Резніков.

Зокрема, на засіданні значну увагу партнери приділили посиленню української протиповітряної оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це була чудова зустріч": фото з кулуарів восьмого "Рамштайну"

"Це питання, що серйозно розвивається, ми говорили на "Рамштайні" не тільки про Patriot, а й про інші системи. Йдеться про короткі, середні та дальні можливості дії, так само це стосується по висоті", ‒ заявив Резніков.

За його словами, серед найголовнішого, що прозвучало на засіданні – це своєчасність та невідкладність надання допомоги.

Україна отримає надзвичайно великий пакет військової допомоги. Про це у п'ятницю заявив міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін на пресконференції за підсумками восьмовї зустрічі міжнародної контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Зустріч міжнародної контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" зміцнить стійкість України. Партнери принципові у своєму ставленні – вони будуть підтримувати Україну, скільки це необхідно для нашої перемоги. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «"Деякі пакети озвучили за зачиненими дверима" ‒ Резніков про підсумки "Рамштайну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі