вівторок, 19 червня 2012 14:21

Під час трансляції матчу Євро-2012 у Торонто застрелили вболівальника

У Торонто, найбільшому місті в Канаді, сталася кривава перестрілка в італійському кварталі у сицилійському кафе, де продають морозиво. Кафе було переповнене уболівальниками, які дивились в понеділок трансляцію матчів Євро-2012.

Унаслідок інциденту один уболівальник помер, а інший доставлений в лікарню. За даними поліції, це була гангстерська помста, повідомляє tvn24.pl.

Як розповіли свідки, вбивця був у масці, одягнений в костюм, який використовується будівельниками. Він утік з місця події і перебуває в розшуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потерпілі з "Фронту змін" не пов'язують інцидент із депутатською діяльністю

Коледж-стріт, вулиця, де сталося вбивство, вважається одним з найбільш безпечних місць в центрі Торонто. Тут багато барів і кафе, традиційних місць сімейних посиденьок.

Втім, це не перший випадок гангстерських розбірок за останні тижні в зазвичай тихому Торонто. Два тижні тому в переповненому торговому центрі Eaton Centre в центрі міста чоловік застрелив двох людей і поранив п'ятьох.

Нагадаємо, 15 червня приблизно о 23:00 невідомі зайшли в приміщення споживчого товариства, яке знаходиться на вул. Соборній у м. Вашківці, і почали хаотичну стрілянину з пістолета.

Під час стрілянини були поранені три приватні підприємці, один з яких помер у лікарні від отриманих поранень. Серед поранених - два депутати місцевих рад від партії "Фронт змін".

Зараз ви читаєте новину «Під час трансляції матчу Євро-2012 у Торонто застрелили вболівальника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі