неділя, 10 квітня 2022 06:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадировці викрали безхатька в Маріуполі й видали його за "розвідника ЗСУ"

Кадировці викрали безхатька в Маріуполі й видали його за "розвідника ЗСУ"
На відео можна побачити худорлявого чоловіка, який стоїть біля мапи і показує нібито місця дислокації підрозділів ЗСУ. Фото: скріншот з відео

Кадировці записали постановкове відео з безхатьком із Маріуполя, видавши його за "розвідника ЗСУ".

Ролик поширив чеченський лідер Рамзан Кадиров.

"Цей націоналіст вирішив здатися Тимуру Ібрієву та його бійцям. Стверджує, що покаявся, а всі його бандерівські переконання залишились у минулому й поросли непрохідним бур'яном. Він також дав цінну інформацію про чисельність населення, дислокації та озброєння", - переконує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадирівці зганьбилися на роздачі гуманітарної допомоги

На відео можна побачити худорлявого чоловіка, який стоїть біля мапи й показує нібито місця дислокації підрозділів ЗСУ, самооборони й "Правого сектора" в Маріуполі. Каже він і про присутність "іноземних військ".

"Я не знаю, якої країни, осіб 200-300", - каже чоловік із численними татуюваннями, що мали б засвідчити його належність до ЗСУ.

Російська пропаганда навмисно намагається залякати Рамзаном Кадировим і його бойовиками українців. Але маніпуляція Кремля зазнає поразки й правда спливає. Кадиров уперше нібито їздив до Гостомеля. Але це не підтвердило жодне адекватне ЗМІ. Здебільшого в усіх зіткненнях поблизу Ірпеня, Бучі та Ворзеля кадировці зазнавали поразки й значних втрат.

Розповідають, що "дон" перебуває в зоні бойових дій у Маріуполі. Постановкове фото з Рамзаном на бензозаправці неправдиве, бо на нашій території не працює бренд заправок Роснефть, який видно позаду.

Зараз ви читаєте новину «Кадировці викрали безхатька в Маріуполі й видали його за "розвідника ЗСУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі