середа, 30 березня 2022 19:11

"Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО

"Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО
Маніпуляція Кремля терпить поразку, і правда виходить на поверхню Фото: ЦЕНТР ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ

Російська пропаганда навмисно намагається залякати Рамзаном Кадировим та його бойовиками українців. Але маніпуляція Кремля зазнає поразки і правда спливає.

Кадиров вперше нібито їздив до Гостомеля. Але це не підтвердило жодне адекватне ЗМІ, пишуть в ЦЕНТРІ ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ при РНБО України.

Здебільшого в усіх зіткненнях поблизу Ірпеня, Бучі та Ворзеля "кадирівці" зазнавали поразки і значних втрат.

Сьогодні знову розповідають, що "дон" перебуває в зоні бойових дій у Маріуполі. Постановочне фото з Рамзаном на бензозаправці неправдиве, бо на нашій території не працює бренд заправок "Роснефть", який видно позаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали віллу Кадирова в Дубаї

Що поплічника Кадирова Руслана Гєрємєєва поранили під Маріуполем, теж не підтвердили.

В Маріуполі на Донеччині важкі поранення отримав наближений до глави Чечні Рамзана Кадирова польовий командир Руслан Геремєєв. Сталося це після невдалого штурму порожнього згорілого будинку, повідомив полк "Азов" у Telegram. "Вочевидь, цей сивобородий горянин під час штурму послизнувся на пляшці, яку перед тим залишили руські солдати, та взяв на себе всю вогневу міць порожніх вікон маріупольської багатоповерхівки, та прикрив своїх менш досвідчених тікток-воїнів, врятувавши їм життя і здоров'я", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Маріупольський" ролик із Кадировим зняли в Росії - РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі