середа, 30 березня 2022 12:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали віллу Кадирова в Дубаї
11

Глава Чечні Рамзан Кадиров користується в Дубаї віллою на території п'ятизіркового готелю вартістю щонайменше $7 млн.

Його вілла розташована на території п'ятизіркового готелю Zabeel Saray Royal Residences at Palm Jumeirah на відомій насипній пальмі Дубая Джумейра. У 2021-2022 роках Кадиров міг відвідувати Об'єднані Арабські Емірати 14 разів на приватному літаку Airbus A319 вартістю близько $80 млн, повідомляє "Українська правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вимагає від ООН запобігти новій ядерній катастрофі на ЧАЕС

Кадиров постійно приймає там гостей. 2017 року він фотографувався там із боксером Майком Тайсоном.

Кадиров користується віллою у Дубаї за  млн
Фото: Українська правда
Кадиров користується віллою у Дубаї за  млн
Кадиров користується віллою у Дубаї за  млн
Кадиров користується віллою у Дубаї за  млн
Кадиров користується віллою у Дубаї за  млн

На меншій віллі, що поряд, постійно мешкають три - чотири чеченські охоронці Кадирова. Біля вілли чекає Rolls-Royce. А за віллою Кадирова доглядає офіційний радник і представник глави Чечні в арабських і мусульманських країнах Турко Даудов. На випадок, якщо Кадиров або члени його родини вирішать завітати туди 15-й раз.

У російських Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров приїхав у Маріуполь. У прокремлівських ЗМІ заявляють, що Кадиров нібито прибув у місто, щоб особисто керувати "спецоперацією". До цього він публікував відео, на якому, за його словами, "кадирівці" воюють за Маріуполь. Він обіцяв "звільнити" місто найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «Показали віллу Кадирова в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі