середа, 30 березня 2022 08:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Імовірний вбивця Нємцова отримав важкі поранення у Маріуполі

Імовірний вбивця Нємцова отримав важкі поранення у Маріуполі
Рамзан Кадиров і Руслан Геремєєв. Фото: t.me/polkazov

В Маріуполі на Донеччині важкі поранення отримав наближений до глави Чечні Рамзана Кадирова польовий командир Руслан Геремєєв.

Сталося це після невдалого штурму порожнього згорілого будинку, повідомив полк "Азов" у Telegram.

"Вочевидь, цей сивобородий горянин під час штурму послизнувся на пляшці, яку перед тим залишили руські солдати та взяв на себе всю вогневу міць порожніх вікон маріупольської багатоповерхівки та прикрив своїх менш досвідчених тіктоквоїнів, врятувавши їм життя і здоров'я", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МВС прокоментували "приїзд" Кадирова до Маріуполя

Геремєєв є одним із головних фігурантів справи щодо вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова 2015 року в Москві.

Адвокати родини Нємцова припускали, що Геремєєв міг бути організатором убивства політика. Геремєєв згадувався у матеріалах справи, але так і не був допитаний.

"Сподіваємось, що Геремєєв помре від отриманих поранень і український будинок відновить справедливість та помститься за Нємцова, чого не змогли зробити всі російські патріоти та силовики", - додали в "Азові".

Руслан Геремєєв бере участь в атаках на Маріуполь. Підтвердженням цьому є відео з-під Маріуполя, яке розповсюджується у мережі. На ньому Геремєєв здійснював ранковий намаз – читав молитву з Корану.

Участь Геремєєва у війні проти України підтвердив Рамзан Кадиров. Заявив, що він керує чеченським підрозділом.

Зараз ви читаєте новину «Імовірний вбивця Нємцова отримав важкі поранення у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі