вівторок, 29 березня 2022 13:32

В МВС прокоментували "приїзд" Кадирова до Маріуполя

В МВС прокоментували "приїзд" Кадирова до Маріуполя
Фейкове фото, на якому Кадиров нібито з бійцями Чечні у Маріуполі. Фото: "РИА Новости"

Імовірний приїзд глави Чечні Рамзана Кадирова в Україну, про який пишуть російські ЗМІ, Міністерство внутрішніх справ назвало лише чутками.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі "24 каналу".

Водночас в МВС достеменно не знають, чи є ця інформація "вкиданням", сказав Денисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія скоїла воєнні злочини в Маріуполі - Amnesty International

"Таке фотографування Кадирова відбувається в кабінетах якихось зачинених приміщень, як і минулого разу, коли він нібито був під Києвом", – додав він.

На думку Денисенка, чутки про приїзд Кидирова в Україну поширюють із двох причин.

З одного боку, вони щиро вважають, що ця заява Кадирова може нажахати українців. Такий собі психологічний тиск. З іншого боку, варто розуміти, у росЗМІ виникло багато військових блогерів чи воїнів-кадировців, яким треба показати Кадирову та всім росіянам, що чеченці ще воюють.

28 березня в російських Telegram-каналах з'явилася інформація про те, що Рамзан Кадиров приїхав до Маріуполя. Водночас він про це ще не повідомляв.

У прокремлівських ЗМІ заявляють, що Кадиров нібито прибув у місто, щоб особисто керувати "спецоперацією". До цього він публікував відео, на якому, за його словами, "кадирівці" воюють за Маріуполь. Він обіцяв "звільнити" місто найближчим часом.

Зараз ви читаєте новину «В МВС прокоментували "приїзд" Кадирова до Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі