понеділок, 17 червня 2013 12:10

Через одного самогубця Київ ледь не спіткав транспортний колапс
9

Фото: Фото Андрія Жигайла

Зупинка Святошинсько-Броварської лінії через самогубця призвела до транспортного хаосу на проспекті Перемоги. Працівники  "підземки", перекрили вхід на чотири станції. Пасажирам радили їхати на наземному транспорті. У результаті на маршрутки біля станцій метро сформувалися величезні черги. Від автостанції "Дачна" до станції метро "Шулявська" утворився величезний затор.

Станції перекрили у час пік, коли кияни добирались на роботу. Людей було так багато, що частково перекрили дві смуги руху по проспекту Перемоги, навпроти станції метро "Святошино". В величезних заторах зупинились вулиці Депутатська, Чистяківська.

"В метро жінка на вході кричить, що станції закриті. Через це на вулиці зібралось десь тисяча людей. Маршрутки усі переповнені, люди у них як сардини. Через це багато людей позапізнюються на роботу, кожен другий телефонує і пояснює, що не приїде вчасно. Потік авто проїжджає кілька метрів, потім одразу зупиняється,"- розповідає очевидець Володимир.

Крім цього, рух автомобілів та автобусів ускладнив ремонт ділянки від мосту на перетині проспекту академіка Паладіна до вулиці Івана Крамського. Для руху авто тут були відкриті тільки дві смуги автодороги.

Нагадаємо, сьогодні в ранковий час пік на Святошинсько-Броварській лінії припинявся рух поїздів через падіння пасажира на рейки. Випадок стався на станції "Шулявська" о 7:48. Чоловік загинув, за попередньою версією він стрибнув під потяг.

/media/video/502645/1_502645.mp4

Зараз ви читаєте новину «Через одного самогубця Київ ледь не спіткав транспортний колапс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі