четвер, 04 травня 2023 07:14

"Атака" на Кремль: що кажуть у комітеті з розвідки сенату США

"Атака" на Кремль: що кажуть у комітеті з розвідки сенату США
У ніч на 3 травня Кремль нібито атакували дрони. Фото: скріншот

Нині немає жодних ознак того, що за "атакою" на Кремль у Москві 3 травня може стояти Україна.

Однак, інформації про інцидент поки мало. Про це заявив Голова сенатського Комітету з розвідки США Марк Уорнер, повідомляє CNN.

"У нас, як і раніше, мало інформації. Принаймні зараз немає жодних вказівок на те, що його джерелом були українці", ‒ сказав сенатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведєв взявся лякати вбивством Зеленського, Подоляк його висміяв

А на запитання журналістів, чи виключають американські спецслужби ідею про те, що за "атакою" стоїть Україна, Уорнер наголосив, що поки зарано говорити про це напевно, але "жодних вказівок на те, що це так, не було".

Перед цим сенатор відвідував брифінг за зачиненими дверима з директором ЦРУ Вільямом Бернсом, де йшлося про "атаку" на Кремль.

Вночі проти 3 травня біля Кремля у Москві пролунали вибухи. Пізніше з'явилось відео, де дрон вибухає біля купола Сенатського палацу. Пресслужба Кремля заявила, що це теракт і замах на президента РФ Володимира Путіна.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна не здійснювала жодних "атак" на Кремль. За його словами, Україна захищає свою територію, свої села і міста. При цьому нашій державі не вистачає зброї навіть для цих потреб.

Зараз ви читаєте новину «"Атака" на Кремль: що кажуть у комітеті з розвідки сенату США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі