четвер, 21 березня 2013 13:29

28-річну жінку з Вінниччини вбила пневмонія

28-річну жінку з Вінниччини вбила пневмонія
Наталя Поліщук померла від блискавичної форми вірусної пневмонії. Фото: gigamir.net

28-річна Наталя Поліщук, жителька села Сосонка Вінницького району, померла від пневмонії на четвертий день перебування в лікарні.

"Сільський лікар поставив діагноз бронхіт та ГРВІ і призначив лікування, яке не допомагало, - каже мати дівчини, Тетяна Поліщук. - Звернулися до Центральної районної лікарні, де діагноз підтвердили. Призначили інші антибіотики, збивали температуру, але краще не ставало. Лікар запевняв, що лікування проводять згідно з протоколом. Донька три дні пролежала в інфекційному відділенні. На четвертий день її перевели до реанімації. Я коли побачила дитину- вжахнулася. Хотіла забрати її звідти, але було пізно. В той же день вона померла в реанімації. А лікар сказав, що нічого зробити вже не можна було, бо Наташа прийшла пізно в лікарню".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один житель Британії помер від атипової пневмонії

При райдержадміністрації була створена спеціальна комісія, яка з'ясувала обставини та причини смерті. Кажуть, що Наталя Поліщук померла від блискавичної форми вірусної пневмонії. Чекають результатів додаткових аналізів, бо є підозра на свинячий грип.

За фактом смерті жінки лікарню перевіряє районна прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «28-річну жінку з Вінниччини вбила пневмонія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі