понеділок, 11 березня 2013 18:19

Від пневмонії помер київський міліціонер - "гроза" акцій протесту

Помер підполковник київської міліції, заступник начальника управління громадської безпеки міста Петро Оніщенко. Цю інформацію підтвердили в прес-службі київського МВС, повідомляє "Свідомо".

 

За інформацією активіста Коаліції учасників Помаранчевої революції Сергія Мельниченка, причина смерті - двостороння пневмонія. Офіційної ж версії поки немає.

Оніщенко був легендарною особистістю серед громадських активістів, зокрема - серед студентів. Він завжди координував правоохоронців на акціях протесту та мітингах.

"Оніщенко часто особисто і на словах намагався "втихомирити" мітингувальників, не віддаючи команд своїм підлеглим. Щоправда, він також став відомий і різкими діями. Так, в перші дні студентської кампанії проти міністра освіти Дмитра Табачника в березні 2010-го, Оніщенко особисто виривав "антиТабачні" листівки з рук активістів біля Червоного корпусу університету Шевченка і заборонив їх роздачу", - відзначає видання.

Зараз ви читаєте новину «Від пневмонії помер київський міліціонер - "гроза" акцій протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі