пʼятниця, 05 липня 2024 01:21

Житель Прикарпаття побив працівника ТЦК: що йому загрожує

Житель Прикарпаття побив працівника ТЦК: що йому загрожує
Житель Прикарпаття побив працівника ТЦК. Фото: УНІАН

Житель Надвірнянського району Івано-Франкцівської області обвинувачувається у побитті працівника Територіального центру комплектування під час виконання службових обов'язків.

56-річному обвинуваченому загрожує до 5 років позбавлення волі, повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині воєнкоми побилися з цивільними: у ТЦК відреагували на відео

Напад стався у березні на одному із мобільних блокпостів в Івано-Франківську.

"Військовослужбовець, виконуючи свої службові обов'язки як працівник ТЦК та СП, після зупинки маршрутного автобуса з метою оповіщення військовозобов'язаних громадян про мобілізаційні заходи під час воєнного стану зайшов у середину автобуса. Між одним із пасажирів та військовослужбовцем виник словесний конфлікт, у ході якого обвинувачений наніс службовій особі удари по голові", - розповіли в прокуратурі.

В червні в Одесі стався конфлікт між людьми у військовій формі і лікарями швидкої допомоги біля Київського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Медики влаштували акцію протесту біля ТЦК. Прокуратура почала розслідування за статтею "хуліганство", повідомила поліція.

Зараз ви читаєте новину «Житель Прикарпаття побив працівника ТЦК: що йому загрожує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі