пʼятниця, 08 березня 2024 16:13

На працівників ТЦК напали з сокирами та намагалися переїхати машиною: відео

На працівників ТЦК напали з сокирами та намагалися переїхати машиною: відео
Двоє чоловіків із сокирами напали на працівників ТЦК та СП в Чернівецькій області. Фото: скріншот

Двоє чоловіків із сокирами напали на працівників ТЦК та СП в Чернівецькій області.

Один із нападників спробував наїхати машиною на військового. Обох порушників вже затримали, повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Інцидент трапився 7 березня в селі Плоска Вижницького району неподалік КПП Горлеча. Водій автомобіля ВАЗ-2121 здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП.

"У подальшому, виконавши маневр розвороту, чоловік зупинився та ударив обухом його в передпліччя. Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю", - йдеться в повідомленні.

Працівник ТЦК і СП зазнав тілесних ушкоджень. Ступінь тяжкості встановлять після проведення судово-медичної експертизи.

Зловмисники пошкодили лобове скло та бокові вікна у машині працівників територіального центру комплектування і втекли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТЦК прокоментував смерть чоловіка, якому стало зле в установі

У пресслужбі обласного ТЦК та СП "Укрінформу" уточнили, що інцидент стався під час того, як військовослужбовці ТЦК та СП проводили перевірку військово-облікових документів.

Постраждалі від нападу військові є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин. А військовослужбовець, якого збив автомобіль, повернувся до служби після поранення на фронті.

Відео нападу оприлюднили у Telegram-каналі Chernivtsigram. На ньому видно, як один чоловік на коні із сокирою в руках спочатку спілкується з людьми у військовій формі. Потім раптово на великій швидкості у напрямку військових ТЦК їде легковий автомобіль, який намагається збити військових.

Пізніше автівка розвертається і зупиняється, з неї виходить ще один чоловік із сокирою та разом зі своїм спільником б'ють військових та трощать скло в автомобілі працівників ТЦК та СП. Потім сідає в машину і їде з місця події.

Наразі в Україні готові йти воювати близько 2,5 млн чоловіків.

На другому році війни 50% готові сприйняти питання мобілізації як процес, на який вони погодяться. Про це в ефірі телемарафону сказав голова ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко, коментуючи результати січневого соцопитування чоловіків.

Він зауважив, що це, між іншим, відповідь тим, хто дуже лементував і репетував, що мобілізувати 500 тисяч - це катастрофа для України.

Зараз ви читаєте новину «На працівників ТЦК напали з сокирами та намагалися переїхати машиною: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі