пʼятниця, 01 березня 2024 15:55

ТЦК прокоментував смерть чоловіка, якому стало зле в установі

ТЦК прокоментував смерть чоловіка, якому стало зле в установі
Попередній діагноз, який встановили лікарі - епілепсія, судомний синдром. Фото: Getty Images

29 лютого у місті Бучач, що у Тернопільській області, помер чоловік, якого шпиталізували з територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

49-ти річному чоловіку раптово стало погано, почалися судоми, впав додолу. Повідомив сьогодні Тернопільський обласний ТЦК СП.

Інцидент стався у Чортківському РТЦК та СП.

"Працівниками територіального центру комплектування була надана перша медична допомога і викликана карета швидкої допомоги", - сказали.

Далі чоловіка доставили міської лікарні швидкою із діагнозом: напад судом амнезії епілепсії.

"29.02.2024 він помер у приміщенні лікарні попередній діагноз епілепсія, судомний синдром", - повідомили у ТЦК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони перевірило військові частини і знайшло фейкові "бойові" на 180 млн.

По даному факту проводиться розслідування.

"З приводу даної трагедії співчуваємо родині померлого", - звернувся ТЦК.

29 лютого Головне управління Національної поліції у Тернопільській області повідомило, що близько сьомої години ранку до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря про те, що у лікувальному закладі раптово помер 49-річний житель Чортківського району.

Поліцейські встановили, що 27 лютого близько 17 години чоловіка без свідомості швидкою доправили до лікарні з місцевого ТЦК.

Під час огляду тіла померлого видимих тілесних ушкоджень та слідів насильницької смерті не було виявлено, сказала поліція.

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону повідомила, що 25 лютого чоловік прибув до ТЦК для звірки військово-облікових документів і проходження військово-лікарської комісії. Однак через алкогольну інтоксикацію медкомісію не проходив.

Через два дні, 27 лютого, близько 17 години, перебуваючи у ТЦК стан здоров'я військовозобов'язаного погіршився - почалися судоми. У результаті він впав на землю і вдарився головою. Медики констатували смерть, причиною якої стала черепно-мозкова травма. Тіло доставили до обласного бюро судово-медичної експертизи, сказала прокуратура.

Зараз ви читаєте новину «ТЦК прокоментував смерть чоловіка, якому стало зле в установі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі