середа, 15 травня 2024 10:06

Як змінилась зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк за 10 років (фото)
15

Антоніна Хижняк 10 років тому
Фото: instagram.com/tonya_actress
Антоніна Хижняк 10 років тому
Антоніна Хижняк 10 років тому
Антоніна Хижняк 10 років тому
Антоніна Хижняк 10 років тому

Антоніна Хижняк - одна з найпопулярніших українських акторок. Стала відома після виходу телесеріалу "Спіймати Кайдаша", у якому зіграла Мотрю.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою зірка була 10 років тому.

У студентські роки Антоніна мала коротке волосся і часто експериментувала з кольором. Була рудою, брюнеткою і навіть носила червоний відтінок.

Майже на всіх фото позувала з мінімальним макіяжем або без косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 39-річна Тіна Кароль показала себе до та після макіяжу

Зараз Хижняк 33 роки. Вона часто підкреслює витончену фігуру відкритими сукнями та обтислим одягом. У макіяжі її смаки практично не змінилися.

Зачіску акторка змінила кардинально. Відростила волосся і повернула його природній колір. У соцмережах Антоніна не соромиться демонструвати природню красу й збирає чимало компліментів щодо своєї зовнішності.

Під час повномасштабної війни знаменитість продовжує зніматися в українському кіно. Крім цього займається озвучкою, дубляжем і активно волонтерить.

Надя Дорофєєва - зірка українського шоу-бізнесу, яка ніколи не втрачала популярності. Славу здобула в складі гурту "Врємя і Стєкло". Крім цього була визнана однією з найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус". Gazeta.ua пропонує пригадати, якою зірка була на початку кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилась зірка "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк за 10 років (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі