середа, 12 червня 2024 10:10

Потужна злива перетворила вулиці Чернігова на ріки - фото
6

У Чернігові пройшла сильна злива
Фото: ДСНС
У Чернігові пройшла сильна злива
У Чернігові пройшла сильна злива
У Чернігові пройшла сильна злива
У Чернігові пройшла сильна злива

У Чернігові сильна злива перетворила вулиці на суцільні потоки води. Чернігівці у соціальних мережах поділилися кадрами негоди та руху транспорту під час зливи.

12 червня окремі вулиці міста перетворилися на ріки. У коментарях частина містян нарікає на непрацюючу зливну каналізацію. Унаслідок негоди в обласному центрі повалені дерева і стовпи, потрощені автомобілі, повідомила патрульна поліція Чернігівської області.

"У Чернігові лютувала негода. Вона наробила чимало лиха на вулицях міста. Патрульні одразу реагують на повідомлення та надають необхідну допомогу", - зазначає відомство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека відступить: прогнозують град і шквали

Від негоди постраждала також Закарпатська область. Через інтенсивні опади, а також захаращеність стічних канав та систем водовідведення на території Ужгородського району підтопило 48 дворогосподарств у семи населених пунктах.

Окрім того на автошлях Н-13 Львів-Самбір-Ужгород зійшов селевий потік. Для ліквідації наслідків негоди залучили ДСНС.

12 червня пройдуть короткочасні дощі та грози. Місцями синоптики прогнозують град і шквали до 15-20 м/с. Вночі у південно-східній частині, вдень у більшості західних областей без опадів.

Температура повітря у західних областях становитиме вдень +18...23°С. На решті території стовпчики термометрів покажуть вдень +20...25°С. На сході та півдні вдень повітря прогріється до +25...30°С.

Зараз ви читаєте новину «Потужна злива перетворила вулиці Чернігова на ріки - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі