вівторок, 18 червня 2024 14:08

У Києві посеред вулиці сталася стрілянина - фото
Оновлено

У вівторок, 18 червня, невідомий підійшов до припаркованого автомобіля і вистрілив у чоловіка, який сидів там з дружиною.

Надзвичайна подія трапилась на вулиці Віктора Ярмоли у районі станції метро "Політехнічний інститут". Про це повідомила Національна поліція.

Правоохоронці опублікували фото з місця події.

Автор: npu.gov.ua
  Стрілянина сталася у районі станції метро "Політехнічний інститут"
Стрілянина сталася у районі станції метро "Політехнічний інститут"

До поліції на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Віктора Ярмоли чути постріли.

Поліція з'ясувала, що до припаркованого на вулиці авто підійшов невідомий і вистрілив у чоловіка, після чого втік. Жінка поранень не отримала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві працівник банку виніс з каси $400 тис. - фото і відео крадіжки

"На місці події працюють всі служби, вирішується питання надання правової кваліфікації, вживаються заходи із встановлення та затримання нападника", - повідомили правоохоронці.

Стріляли у казахського журналіста-опозиціонера Айдоса Садикова, повідомили "РБК-Україна".

Автор: rbc.ua
  У Києві стріляли у казахського журналіста Айдоса Садикова, повідомили ЗМІ
У Києві стріляли у казахського журналіста Айдоса Садикова, повідомили ЗМІ

Садиков веде YouTube-канал "БАСЕ", де критикує владу Казахстану та олігархів. Також він підтримував протести у Казахстані в січні 2022 року, коли для їх придушення вводили війська ОДКБ. У жовтні 2023 року його оголосили в розшук у Казахстані за розпалювання ворожнечі, повідомляють.

Останнє відео на його каналі опубліковане сьогодні. Воно має назву "Президент Казахстану став маріонеткою російських агентів впливу".

Торік в Одесі сталася стрілялина, загинула жінка, помер 30-річний водій BMW. Чоловік побачив дружину в автомобілі з коханцем.

Зараз ви читаєте новину «У Києві посеред вулиці сталася стрілянина - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі