четвер, 11 червня 2015 12:50

Журналісти оприлюднили скандальну переписку київських прокурорів
8

В Інтернеті з'явилося цікаве листування між прокурором Дніпровського району Києва Артемом Тендітним, старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення прокуратури Києва Сергієм Лисенком та прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Денисом Солов'єм.

  прокурор Артем Тендітний
прокурор Артем Тендітний

Телефонне листування було сфотографоване журналістом Василем Крутчаком під час засідання Дніпровського районного суду Києва, передає Цензор.НЕТ.

"Як і обіцяв викладаю фото листування прокурора Дніпровського району міста Києва Тендітного А. П. У Дніпровському районному суді міста Києва проходило судове засідання. Якщо коротко про суть засідання, то там хтось замовив адвоката, а прокуратура Дніпровського району все робити для того, щоб адвоката залучили до криміналу. Так ось! Під час засідання вдалося сфотографувати переписку прокурора Тендітного А.П., який підтримував обвинувачення. З листування стає ясно, що прокурори вирішують між собою, як розправляються з неугодними їм особами!", - пише журналіст.

 

Група: "Лисі птахи"
Тендітній А.П .:
Цей підор мене часто фоткає, ми можемо і по ньому зареєструватися
Лисенко Сергій Сергійович:
На х * я? Давай його відп*здим просто? Або давай у нас в раене у нього телефон відрозбоять

Тобто Тендітний скаржиться колегам, що якийсь чоловік у залі судових засідань його фотографує телефоном і пропонує внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань завідомо неправдиве повідомлення про вчинення цією людиною злочину.  "Дуже б хотілося, щоб Сакварелідзе (замгенпрокрора - ред.) прокоментував сучасну прокурорську термінологію", - пише журналіст Володимир Бойко..

 
 

У свою чергу прокурор Соловей повідомляє, що є дві жінки, які брали участь у процесуальних діях, і одна з них цікавиться номером телефону Тендітного. На що останній пропонує її також "відпрацювати".

Соловей Денис Юрійович: Дві пісди з обшуку сидять Зліва просила Артема номер
Тендітний: Відпрацювати треба Гнида така

 
 
 

Але, не тільки про духовне ведуть листування прокурори в робочий час. Не чужі їм і плотські втіхи. Ось, наприклад, листування по Viber між Тендітним і його інтимним другом якимолсь Едуардом Грішиним:

 

Грішин Е.: Що вже не подобаюся тобі???
Тендітній А.П: Подобаєшся
Грішин Е.: А сиськи бачив як підросли?!! Ти збільш!!!
Тендітний А.П.: Ми вчора обговорювали не писати

Зараз ви читаєте новину «Журналісти оприлюднили скандальну переписку київських прокурорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі