четвер, 18 червня 2020 12:59

За "вагомий внесок в освіту" президент нагородив головбуха та завідувачку їдальні

Президент України Володимир Зеленський "за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, впровадження новітніх освітніх технологій, багаторічну плідну наукову, педагогічну діяльність" нагородив медаллю "За працю і звитягу" завідувачку їдальні Чернігівської політехніки, а головбуху присвоїв звання заслуженого економіста України.

Відповідний указ про відзначення державними нагородами опублікований на сайті президента.

Автор: president.gov.ua
  Указ про нагородження можна знайти на сайті президента
Указ про нагородження можна знайти на сайті президента

У тексті указу №215/2020 йдеться про те, що за "вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, впровадження новітніх освітніх технологій, багаторічну плідну наукову, педагогічну діяльність" відзначають шістьох працівників Чернігівської політехніки.

Орденом "За заслуги" III ступеня нагородили завідувача кафедри трудового права, адміністративного права та процесу Вячеслава Пузирного, орденом княгині Ольги III ступеня - доцента кафедри філософії і суспільних наук Ірину Гаценко. І практично в один ряд з очільниками кафедр університету поставили завідувачку ідальнею навчального закладу Валентину Смоляр - в нагороду їй призначили медаль "За працю і звитягу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримував Януковича. У ЗМІ просочилося прізвище претендента на міністра освіти і науки

Почесне звання "заслужений" за багаторічну наукову та освітню діяльність присвоїли двом науковцям і головбуху.

Так заслуженим діячем науки і техніки України стала завідувачка кафедри промислового і цивільного будівництва, доктор технічних наук Олена Савченко, заслуженим працівником освіти України - професор кафедри фінансів, банківської справи та страхування Валерій Ільчук.

За які саме заслуги звання заслуженого економіста України отримав головний бухгалтер Григорій Вершняк, в документі не уточнюють.

Ректор Чернігівського технологічного університету і кандидат на посаду міністра освіти і науки Сергій Шкарлет придбав елітне авто майже за $60 тис. коштів навчального закладу. Про це у Facebook заявила колишній профільний міністр Анна Новосад.

Зараз ви читаєте новину «За "вагомий внесок в освіту" президент нагородив головбуха та завідувачку їдальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі