субота, 17 грудня 2022 07:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог відводить війська із Каховки та Нової Каховки

Розпочалася 297-ма доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує нищити з артилерії цивільну інфраструктуру населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 17 грудня.

"На півдні обстріляно понад 35 населених пунктів. Зокрема: Плавні, Гуляйполе, Дорожнянка, Ольгівське і Нікополь Запорізької області, а також Чорнобаївка, Антонівка, Херсон і Милове на Херсонщині", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамічний період: у Пентагоні зробили заяву про зиму на фронті

Противник здійснює передислокацію окремих підрозділів та відводить частину своїх військ із Каховки та Нової Каховки Херсонської області в район населеного пункту Нижні Сірогози.

Автор: zsuwar
  Ворог відводить війська із Каховки та Нової Каховки
Ворог відводить війська із Каховки та Нової Каховки

"Серед місцевих жителів військовослужбовці поширюють інформацію, що Каховка буде залишена російськими військами до кінця року, тому лояльним до окупантів місцевим пропонують переїзд до тимчасово окупованого українського Криму", – звітує Генштаб.

У Луганській області окупанти продовжують здійснювати тиск на місцевих підприємців та примушують їх перереєстровувати бізнес за законодавством Російської Федерації.

Підрозділи українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили п'ять районів зосередження особового складу, один пункт управління та склад боєприпасів противника.

Зараз ви читаєте новину «Ворог відводить війська із Каховки та Нової Каховки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі