субота, 17 грудня 2022 07:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Що відбувається на фронті: найголовніше зі зведення Генштабу

Що відбувається на фронті: найголовніше зі зведення Генштабу
Підрозділи українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили п'ять районів зосередження особового складу противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських окупантів в районах понад 20 населених пунктів.

Зокрема підрозділи Збройних сил України відбили напад ворога біля Площанки, Червонопопівки, Білогорівки Луганської області, а також Бахмута, Опитного, Зеленопілля, Андріївки, Мар'їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 17 грудня.

"Підрозділи українських ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили п'ять районів зосередження особового складу, один пункт управління та склад боєприпасів противника", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Динамічний період: у Пентагоні зробили заяву про зиму на фронті

Водночас у Луганській області окупанти продовжують здійснювати тиск на місцевих підприємців та примушують їх перереєстровувати бізнес за законодавством Російської Федерації.

"Загроза авіаційних та ракетних ударів противника по об'єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України", – звітує Генштаб.

Російські окупанти не припиняють обстрілювати звільнені Збройними силами України населені пункти Луганщини. Росіяни б'ють авіабомбами та ракетами С-300. Важко, але ЗСУ просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках.

Чергова "бавовна" сталася у Кадіївці, де вибухнула казарма з особовим складом росіян.

Зараз ви читаєте новину «Що відбувається на фронті: найголовніше зі зведення Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі