четвер, 15 грудня 2022 09:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Деокупація Луганщини: ЗСУ просуваються вперед на двох напрямках

Деокупація Луганщини: ЗСУ просуваються вперед на двох напрямках
Поблизу Білогорівки бойовикам не вдається пробити оборону захисників України. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти не припиняють обстрілювати звільнені Збройними силами України населені пункти Луганщини. Росіяни б'ють авіабомбами та ракетами С-300.

Чергова "бавовна" сталася у Кадіївці, де вибухнула казарма з особовим складом росіян. Про ситуацію з деокупації регіону розповів 15 грудня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Важко, але ЗСУ просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках", – ідеться у повідомленні.

Тим часом поблизу Білогорівки бойовикам не вдається пробити оборону захисників України.

"Місцеві жителі забезпечені ліками та продуктами харчування, налагоджено мобільний зв'язок, вмовляємо людей евакуюватися. Наступного тижня Укрпошта планує видавати людям пенсії", – додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виселяють людей із квартир – Гайдай про свавілля окупантів на Луганщині

На Луганщині окупанти продовжують вирізати шахтне обладнання для гірників у Довжанську. Ті шахтарі, яких ще не мобілізували, шукають варіанти працевлаштування. Зокрема, на шахті "Червоний Партизан" поблизу міста демонтують і щоденно вивозять обладнання. Підприємство готують до консервації.

Зараз ви читаєте новину «Деокупація Луганщини: ЗСУ просуваються вперед на двох напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі