вівторок, 13 грудня 2022 09:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Виселяють людей із квартир – Гайдай про свавілля окупантів на Луганщині

Виселяють людей із квартир – Гайдай про свавілля окупантів на Луганщині
У Кремінній росіяни виселяють людей із перших двох поверхів будинків. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Окупанти облаштували госпіталь в пологовому будинку тимчасово захопленого Росією Луганська.

У Кремінній росіяни виселяють жителів із квартир на перших та других поверхах і оселяються там, заявив 13 грудня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай. Вище не селяться, бо остерігаються Збройних сил України.

"Російські окупанти продовжують використовувати інфраструктуру лікувальних та санаторно-курортних закладів на тимчасово окупованій та зайнятій території України для надання кваліфікованої медичної допомоги своїм пораненим військовослужбовцям. Так, у Луганську один із корпусів пологового будинку окупанти переобладнали під госпіталь. Для надання медичної допомоги залучають персонал із Російської Федерації", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW показали свіжі карти бойових дій в Україні

Як повідомляють мешканці Новодружеська, що поблизу Лисичанська, в місті практично не залишилося квартир, які би не були "відкриті".

На Луганщині окупанти продовжують вирізати шахтне обладнання для гірників у Довжанську. Ті шахтарі, яких ще не мобілізували, шукають варіанти працевлаштування. Зокрема, на шахті "Червоний Партизан" поблизу міста демонтують і щоденно вивозять обладнання. Підприємство готують до консервації.

Зараз ви читаєте новину «Виселяють людей із квартир – Гайдай про свавілля окупантів на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі