четвер, 24 вересня 2009 14:30

В Іраку з в"язниці втекли 16 бойовиків, засуджених до страти

В Іраку з в"язниці втекли 16 бойовиків, засуджених до страти
16 бойовиків "Аль-Каїди" здійснили втечу з тюрми в іракському місті Тікріт, повідомляє 24 вересня Agence France-Рresse з посиланням на анонімне джерело в правоохоронних органах. П"ятеро з втікачів були засуджені до страти і чекали у в"язниці виконання покарання.

За даними джерела агентства, ув"язнені в ніч на четвер висадили вікно в душовій в"язниці, вилізли в двір і за допомогою сходів перебралися через тюремну огорожу. Площа вікна, через яке вибралися злочинці, не перевищувала половини квадратного метра, уточнює Al Jazeera.

Повідомляється, що всі злочинці, що втекли, звинувачувалися у вбивствах мирних громадян і представників влади на території провінції Саллах-ед-Дін, столицею якої є Тікріт.

У Тікріті введена комендантська година в рамках спецоперації по затриманню злочинців. Одного з втікачів вдалося заарештувати вранці в четвер недалеко від в"язниці. Місцезнаходження останніх 15 бойовиків "Аль-Каїди" залишається невідомим, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «В Іраку з в"язниці втекли 16 бойовиків, засуджених до страти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі