середа, 30 листопада 2011 09:56

У Франції мусульмани закидали камінням католиків

У Франції мусульмани закидали камінням католиків

На півдні Франції мусульмани закидали камінням учасників католицької святкової ходи, пише газета "la Provence".

У місті Нім проходило святкування дня "Радісного об'єднання Дона Боско" (Joyeuse Union Don Bosco) в храмі Пресвятої Діви Санта-Крус, побудованому французькими репатріантами з алжирського міста Оран після оголошення незалежності Алжиру.

У підсумку французи, вигнані з Алжиру під впливом мусульманської агресії, зіткнулися з нею і у Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мусульмани обурились через американську розмальовку про теракт 11 вересня у США

Після святкової служби, близько 19 години, учасники святкування виходили з храму. Тоді на них накинулися молоді арабські іммігранти, що почали кидати камінням в учасників ходи і припарковані поряд з храмом автомобілі.

Місцева поліція була не в змозі зупинити агресивних мусульман. Агресія з боку групи молоді тривала, і організатори урочистої ходи були змушені змінити маршрут, щоб убезпечити його учасників.

Висвітлення інциденту у французькій пресі спробували заблокувати: про "Німську інтифаду" була опублікована лише одна невелика замітка в газеті "la Provence", з якої інформація про інцидент, що відбувся ще в жовтні, лише недавно потрапила в міжнародні ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «У Франції мусульмани закидали камінням католиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі