пʼятниця, 21 червня 2024 21:48

Ситник отримав нову посаду після звільнення із НАЗК

Ситник отримав нову посаду після звільнення із НАЗК
Колишній заступник голови Національного агентства із запобігання корупції Артем Ситник отримав нову посаду. Фото: НАБУ

Колишній заступник голови Національного агентства із запобігання корупції Артем Ситник тепер працюватиме в "Агенції оборонних закупівель" Міністерства оборони.

Він став заступником директора з питань безпеки. Про це повідомили на сторінці Агенції в Facebook.

Зазначається, що Ситник відповідатиме за внутрішню безпеку роботи Агенції, перевірку контрагентів та контроль за належним виконанням державних контрактів, а також за побудову співпраці з правоохоронними органами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситника звільнили з НАЗК

Директорка Агенції Марина Безрукова назвала призначення Ситника "важливим кроком перезавантаження" державного підприємства.

"Він з нуля побудував та забезпечував ефективну роботу Національного антикорупційного бюро, зробив вагомий внесок у розвиток НАЗК та має бездоганну репутацію", - зазначила Безрукова.

Сам Ситник заявив, що вірить: його досвід допоможе "посилити Агенцію та мінімізувати можливі ризики".

"Роль "Агенції оборонних закупівель" Міністерства оборони дуже важко переоцінити, тривалий час вона буде однією з найважливіших інституцій для успішного завершення війни", - підкреслив посадовець.

У 2015 році Артем Ситник за результатами незалежного конкурсу був призначений директором НАБУ та обіймав цю посаду до 2022 року.

За 4,5 року діяльності НАБУ під керівництвом Ситника було притягнуто до відповідальності понад 550 людей, включно з 8 народними депутатами, 3 чинними заступниками міністрів та 2 міністрами.

Згодом працював як заступник директора НАЗК, де, зокрема, відповідав за взаємодію з правоохоронними органами, фінансовий контроль, проведення спеціальних перевірок, запобігання конфлікту інтересів тощо.

Зараз ви читаєте новину «Ситник отримав нову посаду після звільнення із НАЗК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі