пʼятниця, 21 червня 2024 20:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку

Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку
Ситуація на Харківському напрямку стала ще більш стабілізована, заявив президент Володимир Зеленський. Фото: ОП

Ситуація на Харківському напрямку стала ще більш стабілізована.

Водночас надзвичайно складно на Покровському напрямку. Про це у вечірньому зверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

"Харківщина – ситуація стала ще більш стабілізованою. І це – заслуга наших воїнів. Донеччина - надзвичайно складно. Особливо це Покровський напрямок - десятки російських атак щодобово", - повідомив глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ зламали плани ворога під Боровою і завдали втрат окупантам - подробиці ГУР

Зеленський наголосив, що дуже важливо вистояти там, знищувати окупанта й не давати Росії жодного приводу сподіватися на те, що у війні проти України Росії щось вдасться

"Ми можемо й повинні вибивати для України результат. В усьому. Завжди. Коли є можливість, коли є шанси й коли ми самі зобов'язані створювати для себе шанси на перемогу. На успіх України", - підкреслив президент.

Також глава держави повідомив про розмову з президентом Польщі. З ним обговорили подальші спільні кроки та позиції перед самітом НАТО у Вашингтоні.

З початку доби загальна кількість бойових зіткнень вздовж всієї лінії фронту зросла до 99.

Окупанти продовжують застосовувати авіацію, зокрема КАБи, та атакувати на кількох напрямках, на Покровському - особливо активно. Сили оборони тримають рубежі та вживають всі необхідні заходи для недопущення прориву нашої оборони, повідомив ввечері 21 червня Генштаб ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зробив заяву про ситуацію на Харківському напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі