вівторок, 08 березня 2022 18:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Taco Bell, KFC та Pizza Hut: з Росії йде відомий фастфуд (уточнено)

Taco Bell, KFC та Pizza Hut: з Росії йде відомий фастфуд (уточнено)
Мережа закладів перенаправить весь прибуток із Росії на гуманітарну допомогу. Фото: "Еспресо"

Компанія Yum! Brands, якій належать ресторани Taco Bell, KFC та Pizza Hut, призупиняють інвестиції та розвиток закладів у Росії. Про це компанія написала у своєму пресрелізі.

Мережа закладів перенаправить весь прибуток із Росії на гуманітарну допомогу і передасть $1 млн Червоному Хресту. Власники франшиз мережі також будуть допомагати українським біженцям. Компанія започаткує благодійний фонд Yum! Disaster Relief Fund, який підтримає українців-працівників ресторанів мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сотні мільярдів доларів" - скільки грошей Україна може отримати від націоналізації російських активів

Уточнено:

Компанія Yum! Brands (бренди KFC, Taco Bell, Pizza Hut) не закриватиме свої заклади в Росії, наголосили у компанії. Проте компанія засуджує військову агресію в Україні.

Понад 70 світових компаній висловили протест у зв'язку із широкомасштабним вторгненням Росії в Україну.

Одна з найбільших у світі торгових мереж з продажу меблів та товарів для дому IKEA припинила свою роботу в Росії через її напад на Україну. В останні день роботи магазинів росіяни влаштовували бійки.

Гіпермаркет "Ашан" в Росії обмежить продаж деяких продуктів, зокрема цукру та борошна. Обмеження вводиться через великий попит на соціально-значущі товари.

Зараз ви читаєте новину «Taco Bell, KFC та Pizza Hut: з Росії йде відомий фастфуд (уточнено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі