вівторок, 24 січня 2017 18:36

Смертельна перестрілка: 12 поліцейських притягнуто до відповідальності

Смертельна перестрілка: 12 поліцейських притягнуто до відповідальності

12 працівників поліції Житомирської області притягнули до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомили в департаменті комунікації Національної поліції України.

"Двоє із них - начальник відділення поліції і керівник одного з його підрозділів. Двох працівників поліції попереджено про неповну посадову відповідність, п'ятьом - оголошено суворі догани. Ще двом керівникам структурних підрозділів обласної поліції оголошено догани", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приїжджі відразу почали стріляти. Втекли на трьох авто"

В результаті проведеної перевірки робочою групою з'ясовані передумови виникнення надзвичайної події. Ними стали неналежна організація службової діяльності поліцейських, відсутність контролю керівництва відділення, а також окремих керівників апарату обласної поліції.

У ніч проти 16 січня в місті Олевськ на Житомирщині невідомі зі зброєю напали на місцевих. Вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо — жителі Олевського району, троє — зі Львова. Один приїжджий помер у лікарні. Сутичку пов'язують із нелегальним видобутком бурштину.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна перестрілка: 12 поліцейських притягнуто до відповідальності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі