пʼятниця, 19 січня 2024 12:30

Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним

Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним
2024 рік буде надзвичайно багатим та успішним. Фото: pixabay.com

2024 рік буде сприяти усім, хто хоче покращити своє життя. Ідіть на співбесіди. Прагніть високих посад і заробітків. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відкладіть плани про виїзд за кордон, - говорить астрологиня. - Доведеться починати все з нуля. Незабаром захочете повернутися додому. Не варто йти до суду, виставляти на продаж свої квартири та авто. Не намагайтеся опиратися долі. Прислухайтеся до її підказок. Добре заробляти буде той, хто займатиметься справою, до якої має талант. Щасливчиками цього року себе відчують Тельці, Скорпіони, Стрільці, Водолії і Риби. 2024 рік буде надзвичайно багатим та успішним".

Овен (21 березня - 20 квітня)

На початку року доведеться перейматися кар'єрою і думати про заробіток. Шукатимете себе у новому виді діяльності. Не бажано переїздити в іншу країну, місто чи квартиру. Цінуйте те, що маєте. Не ламайте те, що працює і годує. Це урожайний рік. Гарно зійде усе, що посієте.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це вдалий і плодючий рік. Щаститиме в усьому. Рік буде багатим на подарунки. Можете брати участь у лотереях. Коли хочете розширити бізнес, порадьтеся з мудрими наставниками. Зарання продумайте, куди вкладати зароблене. Інакше гроші зникатимуть. Купуйте землю. Вдалим буде придбання нерухомості. Виявляйте свої найкращі риси характеру, будьте щедрі на допомогу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Багато проблем у вашому житті виникатиме через ваш язик. Часто говоритимете те, про що краще мовчати. Не доведеться сидіти на одному місці. Постійно змінюватимете роботу і місце проживання. Не порушуйте правил за кермом. Це рік підвищеного травматизму.

Рак (22 червня - 22 липня)

Найкраще зараз рухатися маленькими кроками вперед. Не варто брати кредити, навіть якщо це невеликі суми на придбання побутової техніки. Доведеться шукати додаткові заробітки, а декому - знову сісти за студентську парту. Це гарний рік для оновлення техніки. Купуйте велосипеди та автомобілі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не шкодьте самі собі. Будуватимете неможливі для реалізації плани, а потім побиватиметеся, що вони не вдаються. Підвищуються ризики набути шкідливої звички. Особливо це стосується їжі і питва. Не варто зловживати спиртним, купувати і продавати нерухомість, змагатися за спадщину.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Дуже напружений рік. Заплутаєтеся у плітках. Не варто по секрету комусь розповідати про щось. Справи ітимуть урозріз із планами. Будьте готові постійно їх змінювати. Не ризикуйте грішми. Їх вистачатиме, якщо не вкладатимете їх у ризиковані проєкти. Щоб забути про збитки, почніть брати участь у благодійних проєктах. Чим більше віддаватимете на благочинність, тим більше грошей повертатиметься до вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щастя постукає у ваші двері - астрологиня назвала п'ять мегауспішних знаків

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це рік випадковостей і несподіванок. Буде чимало ситуацій, які можна назвати кармічним збігом обставин. Вам важко буде повноцінно керувати власним життям. Ставтеся з розумінням до несподіваної зміни зовнішніх обставин. Найкраще цього року вкладати гроші у дітей і власні творчі проєкти.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Варто дотримуватися вказівок: посади дерево, народи дитину, збудуй дім. Вдасться зробити те, на що раніше не вистачало часу та натхнення. Займайтеся домом. Вас оминатимуть проблеми, якщо візьмете під свою опіку знедолених. Подбайте про тих, хто залишився без дому. Допоможіть з працевлаштуванням безробітним.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Найважливіша справа, якою займатиметеся цього року, - будівництво і облаштування житла. Можна робити косметичний ремонт та купувати нові меблі. Вдалий рік для початку навчання, одержання дипломів та інтелектуальної роботи. Захищайте наукові ступені, здобувайте звання. Не варто змінювати місце проживання та роботи. Зосередьте увагу на щоденних невеликих справах і доводьте їх до ладу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Коли приймаєте важливі рішення, покладайтеся на інтуїцію, а не колишній досвід. Не варто засиджуватися вдома. Будьте відкриті до нових знайомств, не бійтеся просити про допомогу і визнавати власні незнання чи слабкості. Ви швидко навчатиметеся і покращуватимете свої здібності. Гарний рік для зміни професії та місця роботи. Навіть якщо маєте власний бізнес, не відмовляйтеся від додаткового підробітку. Невдалим буде переїзд в іншу країну.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це рік нездійснених планів. Поставтеся до цього по-філософськи. Якщо щось не вдалося, подякуйте долі, що відвернула вас від неприємностей. Ремонтні роботи плануйте на весну. Не варто планувати купівлю землі та нерухомості. Придбаний дім гарно виглядатиме, але матиме вдосталь прихованих недоліків. Надихатимуть висока плодючість і творчий потенціал. Вам вдаватиметься усе, за що братиметеся з любов'ю. Зрозумієте, що цінність не в грошах, а в умінні бути щасливими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це рік творчого натхнення. Вдаватимуться справи, які раніше не наважувалися розпочинати. Впоратися з усім зумієте у команді. Гроші надходитимуть вчасно. Їх на все вистачатиме. Це вдалий час, аби засвоїти нові знання. Вчіть мови. Частіше виходьте за межі своєї оселі. Далекі мандрівки будуть невдалі. Невеликі подорожі розширюватимуть горизонти і підкидатимуть свіжих думок.

Астрологиня здивувала прогнозом для України на 2024 рік. Довідайтеся першими, коли закінчиться війна.

Зараз ви читаєте новину «Щасливчики року: для кого 2024-й буде надзвичайно багатим та успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі