понеділок, 04 грудня 2023 09:10

Щастя постукає у ваші двері - астрологиня назвала п'ять мегауспішних знаків

Щастя постукає у ваші двері - астрологиня назвала п'ять мегауспішних знаків
Мегауспішними себе відчують Тельці, Леви, Діви, Стрільці і Водолії. Фото: pixabay.com

4 грудня прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які не можуть чекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Роботодавці перевірятимуть вас на професіоналізм, - говорить астрологиня. - Не беріть на себе обов'язки, з якими не здатні впоратися. Зустрічатимуться люди з золотими руками – дизайнери, кондитери, автомайстри та будівельники. Не проґавте можливість обмінятися контактами. Ці люди зроблять ваш дім комфортним, приготують неймовірний кулінарний шедевр до сімейного свята, пошиють сукню вашої мрії. Мегауспішними себе відчують Тельці, Леви, Діви, Стрільці і Водолії. Щастя постукає у ваші двері".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цього дня категорично не можна укладати договори, відкривати банківські рахунки, купувати нерухомість, відкривати власний бізнес, робити зміни у зовнішності. Якщо планували переговори, перенесіть їх на вівторок.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відкладіть похід до перукарні. Зроблена зачіска не буде вдалою. Відмовтеся від косметичних процедур. Є ризик ускладнень під час їхнього проведення. Пильнуйте за самопочуттям. Протягом дня може непокоїти головний біль.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Чекайте на кардинальні зміни в особистому житті. Саме час приймати пропозицію коханих щодо одруження. Стережіться натовпу. Є ризик підхопити грип чи ковід. Запобігайте ускладнень у вигляді гаймориту.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться у шафі. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Можете потрапити до любовного трикутника. Не ризикуйте постійними стосунками заради короткочасної розваги. Не поспішайте втілювати у життя свої бажання. Рухайтеся за течією. Вдасться багато заробити. Придбання нерухомості краще відкласти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Час подумати про кар'єрне зростання. Цей день сприятиме амбітним, упевненим у собі людям. Проте складно йтимуть справи у представників творчих професій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Святого Миколая: коли чекати на солодощі чи лозину під подушкою за новим календарем

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не шукайте пригод на свою голову. Радійте стабільності, яку маєте. Це день невдалих фінансових внесків. Не варто вкладати кошти у нерухомість. Дозвольте коханим відпочити за улюбленою грою, книгою чи серіалом. Візьміть на себе виховання дітей.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдалий час для купівлі і продажу автомобілів, гаражів та паркомісць. Прислухайтеся до слів старших родичів. Вони пророкуватимуть майбутнє і дадуть чимало цінних порад.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Намагайтеся не працювати до виснаження. Економте сили. Активізуються злі язики. Зберігайте емоційну рівновагу, коли чуєте чутки про себе і коханих. Не поспішайте розповсюджувати сенсаційні новини.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вас може захопити листування з новим знайомим. Підтримайте цей діалог. Він матиме несподіване продовження. Це час особливих побачень і романів. Нових партнерів люди зустрічатимуть у найбільш неочікуваних місцях.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Накопичилося багато планів та ідей. Перегляньте свої справи за рік, проаналізуйте невдачі та успіхи. Найважчу роботу заплануйте на ранок. Тоді легко буде знайти оригінальне вирішення проблем. Бракуватиме часу на те, що любите. Хоча б годину в день присвячуйте собі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Переговори з фінансових питань проводити не час. Вам доведеться відстоювати свій вибір. Батьки можуть надто категорично висловлюватися про ваших коханих.

Наступний тиждень буде сповнений пригод та успішних угод. Астрологиня розповіла, які три знаки отримають все, чого забажають.

Зараз ви читаєте новину «Щастя постукає у ваші двері - астрологиня назвала п'ять мегауспішних знаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі