неділя, 23 червня 2024 20:00

Усе піде як по маслу - цим двом знакам вдасться знайти нову роботу і почати бізнес

Усе піде як по маслу - цим двом знакам вдасться знайти нову роботу і почати бізнес
Беріться за справи у гарному настрої. Успіх всміхнеться сміливим та працьовитим. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 23 по 30 червня не звинувачуйте когось у своїх проблемах. Краще почніть вирішувати їх. Цього разу вдасться довести до ладу справи, які не могли вирішити кілька років.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час для пошуку власного призначення, - говорить астрологиня. – Вам вдаватимуться проєкти, у яких є новачком. Не бійтеся власного успіху. Беріться за справи у гарному настрої. Успіх всміхнеться сміливим та працьовитим. У Терезів та Скорпіонів усе піде як по маслу. Цим двом знакам вдасться знайти нову роботу і почати бізнес. Тільки не перекладайте свої обов'язки на плечі підлеглих, бо занедбаєте усе, чого досягли. Робіть компліменти рідним. Це підбадьорить їх. Стережіться протягів. Не налягайте на холодні напої. Нагадає про себе біль у горлі та вухах".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Пристрасті уляжуться. Тиждень дасть змогу відпочити і знайти у собі рівновагу. Чимало колег виявлять бажання до співпраці з вами. Це дозволить розправити крила.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Люди погано розумітимуть одне одного. Не поспішайте, коли намагаєтеся когось навчити. Залишайтеся наполегливими, готовими пояснювати кілька разів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Переслідуватиме страх, що ворог зуміє залишити нас без світла. Люди шукатимуть альтернативні джерела живлення. Зростуть заробітки в електриків, продавців генераторів і сонячних батарей.

Рак (22 червня - 22 липня)

Більше читайте. Відповіді на свої питання та підказку знайдете у книжці. Довіряйте снам та передчуттям. Люди з підвищеним артеріальним тиском скаржитимуться на втому і головокружіння.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Змушені маневрувати між бажаним і необхідним. Бракуватиме часу на самоосвіту. Не засмучуйтеся, якщо на кілька днів пропустили заняття з англійської чи програмування. Повертайтеся до навчання. Воно дасть гарний результат.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Часто згадуватимете дитинство. Звинувачуватимете батьків, що дали замало тепла і ласки. Годі займатися самоїдством. Подякуйте долі, якщо щось вдається не так, як ви задумали. Скоро справи підуть краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повня та початок астрономічного літа: кому ці вихідні обіцяють суперуспіх

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Прислухайтеся до підказок долі. Якщо подарує знайомство з особливою людиною, намагайтеся зав'язати тривалі стосунки. Важко йтиме діалог з батьками. Вони залюбки критикуватимуть. Змовчіть і прислухайтеся до їхніх настанов.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Важко буде тим, хто звик, що за нього вирішують інші. Зараз треба проявити силу і характер. Кожен повинен зрозуміти, яка його місія у житті. Розслабитися допоможе робота біля землі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Триває найкращий період у фінансовому житті. За короткий період заробите солідну суму. Кохані вимагатимуть доказів любові. Вам забракне часу на побачення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Марно з кимось битися об заклад. Виграшу не буде. Уникайте кредитів. Повернення боргу стане непідйомним для вас. Уникайте візитів до косметологів і перукарів. Їхньою роботою зараз не будете задоволені.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відкладіть похід до торгового центру. Заощадження згодом знадобляться для важливіших покупок. Стежитиме за тим, як кохані та друзі реагують на ваші здобутки. Жадаєте похвали, а нарветеся на критику. Це засмутить, але стане поштовхом до ще більших здобутків.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не хвилюйтеся через те, що не вдалося. Краще подбайте про майбутнє. Це вдалий період, аби складати плани та роздумувати над тим, як досягти успіху. Особливим цей тиждень стане для дослідників та науковців. Це час неймовірних відкриттів.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Усе піде як по маслу - цим двом знакам вдасться знайти нову роботу і почати бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі