неділя, 23 червня 2024 08:35

Повня та початок астрономічного літа: кому ці вихідні обіцяють суперуспіх

Повня та початок астрономічного літа: кому ці вихідні обіцяють суперуспіх
Дайте очам відпочинок. По можливості рідше підходьте до гаджетів. Фото: pixabay.com

22-23 червня відчуєте себе господарем ситуації. Все складеться так, як ви того бажаєте.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не ризикуйте тим, що маєте, - говорить астрологиня. - Добре обдумуйте кожен наступний крок у бізнесі. У ці вихідні матимемо повню. Не бажано розпочинати чогось нового. Особливо якщо йдеться про новий напрямок у бізнесі. Знижуйте навантаження на організм. Не піднімайте важкого. Пильнуйте за самопочуттям. Зростає ризик підвищення артеріального тиску. Не беріть участі в суперечках. Істина в такий спосіб не народиться, а стосунки можуть зіпсуватися. Найкращим відпочинком буде невеликий похід з друзями на природу. Рухливі ігри в дружній компанії дозволять добре відновитися після робочого тижня. Дайте очам відпочинок. По можливості рідше підходьте до гаджетів. Повня і початок астрономічного літа обіцяють суперуспіх Левам, Терезам і Козорогам".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ваші поради і досвід знадобляться дітям. Не уникайте спілкування з ними. Намагайтеся не планувати на цей день важливих справ, які потребують багато уваги. Бракуватиме терпіння і працездатності.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тривожні новини не даватимуть спокою багатьом. Нікому не спадатиме на думку перевірити їхню достовірність або критично поставитися до почутого. Не слід призначати першого побачення або проходити співбесіду.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Нові люди, що з'являться у вашому оточенні цього дня, принесуть з собою неспокій та проблеми. Гроші липнутимуть до ваших кишень. Після обіду з вами траплятимуться справжні дива.

Рак (22 червня - 22 липня)

Випадкове знайомство у ці дні може мати романтичне продовження. Самотнім бажано не засиджуватися вдома. Відвідуйте місця відпочинку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не час сидіти вдома. Робота в офісі кипітиме і потребуватиме ваших рук. Але нічого не змінюйте у власному бізнесі. Нових працівників наймайте наступного тижня.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування. Займіться у вихідні улюбленими справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще за всіх: чотири знаки, які перевершать самі себе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не бійтеся брати на себе відповідальність. Упевнено ідіть до мети. Зараз ви здатні здолати серйозні перепони.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вам легко даватиметься навчання. Змінювати роботу краще у кінці місяця. Заробітки зростуть восени. Не забувайте про відпочинок. Годі працювати у режимі нон-стоп. Більше часу проводьте з родиною.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не дозволяйте стороннім втручатися у свій особистий простір. Не розповідайте батькам про свої стосунки з коханими. Стережіться участі в любовних трикутниках. Є ризик втратити стосунки, які вам дорогі.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Все вдаватиметься краще і швидше, ніж раніше. Вражатимуть діти. Не уникайте спілкування з ними. Здивуєтеся, на скільки вони мудрі і як швидко виросли.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це день суперможливостей. Багато чого вдаватиметься як у кар'єрі, так і в особистому житті. Те, чого досягнете у суботу, допоможе вам впевнено почуватися увесь місяць.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вам під силу здолати усі проблеми. Важко буде отримати готівку на руки. Через це доведеться відкласти давно заплановану покупку.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Повня та початок астрономічного літа: кому ці вихідні обіцяють суперуспіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі