неділя, 18 лютого 2024 22:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вкинули новий фейк про Залужного: що вигадали цього разу

Колишній Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний після своєї відставки нібито подав зашифрований сигнал "до дій".

Світлину поширюють прокремлівські канали у Telegram. Втім, це лише ворожий фотомонтаж, повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирському довіряють удвічі менше, ніж Залужному - соціологія

Для створення фейку пропаганда кремля відфотошопила оригінальне фото з соцмереж президента України від 8 лютого, на якому зафіксовано рукостискання Володимира Зеленського і Валерія Залужного.

Автор: t.me/spravdi
  Росіяни поширили черговий фейк про Валерія Залужного
Росіяни поширили черговий фейк про Валерія Залужного

"Поширення відредагованої пропагандою фотографії - це недолуга спроба Москви обмовити генерала", - наголосили у Центрі.

Звільнені офіцери та колишній Головком ЗСУ Валерій Залужний продовжать працювати на користь держави.

Це цілком природний процес, що після обрання нового Головнокомандувача відбулася низка інших кадрових змін у командуванні. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Після відставки Залужного президент запропонував генералові залишитися в його команді. Данілова спитали, чи відомо йому, що відповів ексголовком. Секретар РНБО сказав, що це питання краще поставити самому Валерію Федоровичу.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вкинули новий фейк про Залужного: що вигадали цього разу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі