вівторок, 12 травня 2009 20:07

Playboy потерпає від кризи

Playboy потерпає від кризи
Журнал Playboy скоротить тираж і виходитиме рідше, щоб впоратися з кризою, яка призвела до різкого падіння продажів, повідомляє The Chicago Tribune з посиланням на заяву тимчасового виконавчого директора Джерома Керна (Jerome Kern).

Пропонується об"єднати липневий та серпневий номери, а також понизити розцінки на розміщення реклами. Крім того, в червневому номері буде випробувано новий дизайн, який, за словами Керна, повинен надати виданню "молодшого та свіжішого вигляду".

Як відзначає The Chicago Tribune, паперовий Playboy відчуває все зростаючу конкуренцію з боку електронних видань і безкоштовної еротики в Інтернеті. З 2002 по 2008 роки його аудиторія скоротилася на 600 тисяч читачів.

Загальний тираж за останні шість місяців 2008 року склав близько 2,5 мільйонів екземплярів. Доходи від продажів в першому кварталі 2009 року впали на 16 відсотків і склали 13,5 мільйона. Втрати в першому кварталі склали 13,7 мільйона. У березні журнал був вимушений закрити свою нью-йоркську редакцію, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Playboy потерпає від кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі