вівторок, 07 червня 2022 17:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти заявляють, що захоплені райони Харківщини є територією Бєлгородської області

Окупанти заявляють, що захоплені райони Харківщини є територією Бєлгородської області
Окупанти призначили "головою" захоплених районів Харківщини Віталія Ганчева. Фото: "Россия 1"

Російські окупанти переконують місцевих мешканців, що Борівщина на Харківщині - частина Бєлгородської області РФ.

Днями вони "створили" на захоплених територіях тимчасову "адміністрацію Харківської області", повідомляє Борівська селищна рада в Telegram

На засіданні колаборантів Харківщини мер-зрадник Куп'янська Геннадій Мацегора, мер-зрадник Вовчанська Анатолій Степанець, призначений окупантами "мер" Ізюма Владислав Соколов та інші колаборанти обирали "голову тимчасової адміністрації" "звільнених" територій Харківської області".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські терористи накрили Харків і область з РСЗВ: є загиблі й поранені

Ним став колишній міліціонер 46-річний Віталій Ганчев. 2013 року він був заступником начальника Дергачівського райвідділу міліції. Потім в окупованому Луганську служив у "міліції" так званої ЛНР.

"Незрозуміло, якщо окупанти вважають наші землі частиною Бєлгородської області, як це в їхній уяві уживається з існуванням створеної ними "адміністрації Харківської області". Та хоч би що там було, усі учасники зібрання вже заробили собі термін позбавлення волі від 15 років до пожиттєвого", - ідеться в повідомленні.

На ранок 7 червня героїчна оборона Харківщини українськими захисниками триває. Ворог зазнає великих втрат, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, на Харківському напрямку агресор зосереджений на обороні. Дистанційно мінує місцевість.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти заявляють, що захоплені райони Харківщини є територією Бєлгородської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі