понеділок, 06 червня 2022 12:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи накрили Харків і область з РСЗВ: є загиблі й поранені

Російські терористи накрили Харків і область з РСЗВ: є загиблі й поранені
Ворог намагався атакувати українські позиції на Ізюмщині. Фото: https://t.me/synegubov

За минулу добу окупанти обстрілювали з реактивних систем залпового вогню Салтівський і Слобідський райони Харкова, а також Харківський, Ізюмський і Чугуївський райони області.

У Харкові є влучання в житловий будинок, заявив 6 червня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"В області пошкоджені житлові будинки, громадські будівлі, автомобілі, об'єкти критичної інфраструктури. У місті Балаклія Ізюмського району один загиблий і семеро поранених. У Чугуєві один загиблий і один поранений. У Харківському районі ще один загиблий у Черкаській Лозовій, двоє поранених у селі Слобожанське. Загалом в області за добу: троє загиблих і 10 поранених", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині терористи обстріляли підприємство - постраждали двоє людей

Ворог намагався атакувати українські позиції на Ізюмщині. Успіху не мав і змушений був відступити, зазнавши втрат.

"На північному й північно-східному напрямку окупанти зосередили увагу на обороні. Наші Збройні сили намагаються просуватися вперед. Ворог відігрується на мирних харків'янах і посилює обстріли житлових районів", - додав Синєгубов.

У неділю, 5 червня, російські окупанти знову обстріляли місто Чугуїв Харківської області. Загинув цивільний і ще один зазнав поранення. Також є руйнування в одному з мікрорайонів міста.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи накрили Харків і область з РСЗВ: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі